sâmbătă, 16 octombrie 2010

Fifa 2011game (Review)

FIFA 2011 info:
Publicant: EA Sports
Dezvoltator: EA Sports
Gen: Soccer Sim
Data Lansării: Oct 1, 2010
Platforme: PC, PSP, PS3, PS2, X360, DS, Wii

A venit vremea pentru noul FIFA să se facă remarcat, iar producătorii doresc acest lucru şi poate chiar să întreacă anticiparea fanilor de fotbal pentru viitorul PES. Principala îmbunătăţire adusă noului FIFA constă în remodelarea caracterelor şi potrivit producătorilor, această reconstrucţie a înfăţişărilor va depăşi orice aşteptări, dorindu-se a fi lider de piaţă din acest punct de vedere.
Vor fi introduse în joc, spre a diferenţia în detaliu fiecare jucător în timpul unui meci, patru categorii principale: scund, înalt, mediu şi special pentru jucătorii cu caracteristici exagerate, precum şi alte trei categorii pentru fiecare parte a corpului: slab, normal şi masiv.
De-a lungul timpului această franciză a EA Sports a fost acuzată că esenţă sportului a fost pierdută, oferind o experienţă plastică. Producătorii au învăţat şi din aceste critici şi pe lângă faptul că jucătorii vor arăta extraordinar, vor da impresia unor personalităţi puternice. Spre exemplu unii jucători se vor deplasa diferit cu mingea, vor dribla diferit, animaţiile fiind bazate după cei mai importanţi jucători ca Ronaldo, Messi, etc.
Se pare că şi inteligenţa artificială a suferit modificări importante, deoarece cei de la EA susţin că întreaga echipă se va comporta realistic în funcţie de situaţiile de pe teren şi sper ca acest nou FIFA să scape de mişcările stupide ale jucătorilor ce nu sunt controlaţi.
Jucătorii sunt programaţi în funcţie de peste 30 de atribute ce determină disponibilitatea la efort, forţa şutului, precizia paselor şi altele, iar potrivit producătorilor, s-a depus o muncă asiduă pentru a replica până la cel mai mic detaliu fiecare caracteristică a jucătorilor reali prezenţi in joc.
Multe alte detalii vor fi introduse în noul FIFA 2011, dar până vom încerca un demo, nu ne putem decide asupra sa.
FIFA 2011 PC System Requirements:
Operating System : Microsoft Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Processor : Intel Dual Core at 2.4 GHz
Video Card : 256 MB VRAM – NVIDIA GeForce 8800 or better
Memory : 1 GB RAM
Hard Disk : -
Sound Card: DirectX Compatible
Direct X : 9.0c
Controls : Keyboard & Mouse
Installation : DVD-ROM Drive

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu